מוקפץ ססגוני עם נתחים צמחוניים בסגנון בקר

מוקפץ ססגוני עם נתחים צמחוניים בסגנון בקר

4 מנות
30 דקות
קל

מרכיבים

1 חבילה נתחים צמחוניים בסגנון בקר
1 ברוקולי גדול ומופרד לפרחים
2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
1/4 כרוב סגול פרוס גס
1 פלפל אדום חריף פרוס דק
2 שיני שום פרוסות דק
4 כפות שמן קנולה
1 כף שמן שומשום
1/4 כוס מים
1 כף שומשום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
1/2 לימון
1 חופן עלי כוסברה
1 כף גדושה מלח
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מרתיחים סיר גדול עם מים וכף גדושה של מלח. חולטים את הברוקולי כ - 7 דקות ומסננים מהמים.

מתבלים את הנתחים בשמן שומשום.

מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן קנולה. מקפיצים את הנתחים כמה דקות בחום גבוה. מוסיפים ברוקולי, כרוב, בצל ירוק ופלפל חריף ומקפיצים יחד כ - 5 דקות.

מוסיפים מים, סויה, רוטב צ׳ילי מתוק, שום ושומשום וממשיכים לבשל יחד 10 דקות נוספות.

מגישים לצד אורז או נודלס ולימון חצוי.