מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרכיבים
1 חבילה טחון צמחוני
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם
2 כפות קטשופ אסם
2 כפות שמן קנולה
6 לחמניות המבורגר
6 כפות מיונז
1 בצל סגול פרוס ל-6 טבעות
1 עגבניה פרוסה ל-6 פרוסות
6 עלי חסה
1 שקית תפוחי אדמה ננסיים
4 כפות שמן זית
6 ביצי עין (אופציונלי)
הוראות הכנה
בקערה גדולה מערבבים היטב יחד את הטחון מהצומח, ביצים, פירורי לחם, קטשופ, מלח ופלפל. לשים היטב עד לקבלת עיסה הומוגנית, מגלגלים ל - 6 קציצות ומשטחים קלות.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומנת, משמנים את הקציצות ומעבירים לתנור החם ל - 7 דקות.
הופכים צד ומחזירים ל - 7 דקות נוספות.
חוצים את הלחמנייה, מורחים במיונז, מניחים חסה, בצל ועגבנייה, מניחים מעל את ההמבורגר ובמידה ורוצים מניחים ביצת עין. מגישים לצד קרעי תפו"א צלויים וקטשופ.
להכנת תפוחי האדמה - מבשלים את תפו"א בשלמותם בהרבה מים ומלח עד לריכוך. מסננים ומצננים היטב.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. קורעים את תפו"א ל - 4 ומועכים קלות.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומעבירים לתנור החם ל - 15 דקות עד להזהבה.