קציצות דלורית, קינואה ואדממה עם צ'אנקים של ירקות וטחינה

4 מנות מָנָה
40 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה קציצה דלורית, קינואה אדומה ואדממה
2 פלפלים חתוכים לרבעים
2 שומר חצויים
1 כרובית קטנה חתוכה לפרחים
2 בצלים חצויים
2 קישואים חצויים לאורכם
1/4 כוס שמן
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות רוטב סויה
3 שיני שום
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים 2 תבניות שטוחות בנייר אפייה.

מסדרים על אחת התבניות את הקציצות ואופים על פי ההוראות בגב האריזה.

חותכים את כל הירקות לחתיכות גדולות, מניחים בקערה גדולה יוצקים מעל שמן, רוטב צ'ילי, חומץ בלסמי, סויה, שום מלח ופלפל ומערבבים היטב.

מסדרים את הירקות על תבנית בשכבה אחידה.

אופים את הירקות כ- 35 דקות או עד שהם מזהיבים מעט ומתרככים.

מסדרים את הירקות על כלי הגשה, מניחים מעל את הקציצות המחוממות. הצעת הגשה - מזלפים מעל טחינה גולמית ופטרוזיליה.