מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומרפדים 2 תבניות שטוחות בנייר אפייה.
מרכיבים
חבילה קציצות קינואה וברוקולי 99 קלוריות 1
2 פלפלים חתוכים לרבעים
2 שומר חצויים
1 כרובית קטנה חתוכה לפרחים
2 בצלים חצויים
2 קישואים חצויים לאורכם
1/4 כוס שמן
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות רוטב סויה
3 שיני שום
קציצות קינואה עם צ'אנקים של ירקות וטחינה
קציצות צמחוניות ומענגות ליד ירקות צלויים בתנור וטחינה גולמית
הוראות הכנה
1. להכנת הקציצות
2.
מסדרים על אחת התבניות את הקציצות ואופים על פי ההוראות בגב האריזה.
3. להכנת הירקות
חותכים את כל הירקות לחתיכות גדולות, מניחים בקערה גדולה יוצקים מעל שמן, רוטב צ'ילי, חומץ בלסמי, סויה, שום מלח ופלפל ומערבבים היטב.
4.
מסדרים את הירקות על תבנית בשכבה אחידה.
5.
אופים את הירקות כ-35 דקות או עד שהם מזהיבים מעט ומתרככים.
6. להרכבת המנה
מסדרים את הירקות על כלי הגשה, מניחים מעל את הקציצות המחוממות.
7. הצעת הגשה
מזלפים מעל טחינה גולמית ופטרוזיליה.
המתכון של
רות אוליבר
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
52.8 גרם
אנרגיה
471.5 קילוקלוריות
שומנים
23.6 גרם
חלבון
11.3 גרם