סלט חטיפי כרובית, עדשים שחורות, עגבניות שרי ומוצרלה

6 מנות מָנָה
30 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה חטיפי כרובית
1 כוס עדשים שחורות
20 עגבניות שרי חצויות
6 כפות שמן זית
6 ענפי פטרוזיליה מופרדים לעלים
4 ענפי בזיליקום מופרדים לעלים
4 כפות חומץ בלסמי
2 כדורי גבינת מוצרלה טרייה, קרועה ידנית לפיסות של 2 ס"מ
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מבשלים את העדשים בסיר בינוני עם הרבה מים וקורט מלח, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית קטנה. מבשלים עד לריכוך, כ - 20 דקות.

מסננים ומפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מפזרים מעל העדשים את הכרוביות ואת עגבניות השרי. מתבלים בשמן זית. מלח ופלפל. מעבירים לתנור החם ל - 20 דקות, עד שהכרוביות מזהיבות.

מוציאים ומערבבים עם הפטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל, קרעי מוצרלה וחומץ בלסמי. מגישים מיד.