חטיפי כרובית מוקפצים בלימון, שום ופטרוזיליה

4 מנות מָנָה
40 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה חטיפי כרובית
3 כפות שמן
1/2 כוס מיץ לימון
3 שיני שום קצוצות
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק, דק
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מניחים את החטיפים על תבנית, אופים כ-25 דקות, עד שהחטיפים מוכנים ומזהיבים.

במקביל מערבבים בקערה קטנה את השמן, לימון, שום קצוץ, מלח והפטרוזיליה, ומתבלים במלח לפי הטעם.

מעבירים את החטיפים לסיר שניתן לכסות ויוצקים את הרוטב מעל.

מערבבים דקה, שתיים (לא יותר) על אש בינונית, מכסים ומבשלים עוד שתיים, שלוש דקות.

מכבים את האש, ממתינים עוד כ-5 דקות ומערבבים.

מעבירים לכלי הגשה, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם או קר.