מקלפים וקוצצים את הבצל והשום. חותכים את הפלפל לקוביות. מטגנים את הבצל, הפלפל והשום בשמן חם עד שקיפות.
מרכיבים
1 חבילה SENSATIONAL טחון צמחוני
1 אבוקדו
1 בצל
1 שן שום
1 פלפל אדום
1 כפית אורגנו
1 עלה דפנה
2 פחיות קוביות עגבניות (400 גרם)
1 קופסת שימורים שעועית אדומה - 400 גרם (ללא הנוזלים)
1 צרור כוסברה טרייה
1/4 קופסת שימורים גרגירי תירס
1 לימון
1 פלפל אדום חריף קצוץ
1 שקית צ'יפס טורטייה
125 מ"ל קרם פרש או יוגורט או שמנת חמוצה
2 כפות שמן זית לטיגון
הוראות הכנה
מוסיפים את הטחון הצמחוני, עלה דפנה ואורגנו ומטגנים תוך כדי ערבוב. מוסיפים את קוביות העגבניות ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את השעועית האדומה ומחממים 5 דקות.
מסדרים מגש עם התבשיל, קרם פרש, גרעיני תירס, צ'יפס טורטיה, פלפל אדום, אבוקדו וכוסברה טרייה, כך שכל אחד יכול להרכיב את המנה שלו.