מתחילים בהכנת רוטב ויניגרט בלסמי, תפוז - שמים בכלי (צר וגבוה) שמן קנולה, שמן זית, חומץ בלסמי, חרדל, דבש, תפוז סחוט, מלח ופלפל. טוחנים בעזרת מוט בלנדר ידני עד אחידות המרכיבים.
מרכיבים
1 יחידה חזה בגריל צמחוני 99 קלוריות
2 צרורות פטרוזיליה קצוצה
1 צרור כוסברה קצוצה
1/2 צרור נענע קצוצה
1 תפוז חתוך לפילטים
1/2 2 כפות חומץ בלסמי או בן יין
5 כפות שמן קנולה
5 כפות שמן זית
1 כפית דבש
1 כפית חרדל דיז'ון חלק
1 תפוז קטן סחוט למיץ
הוראות הכנה
מחממים את החזה מן הצומח ופורסים לרצועות.
קוצצים את כל העשבים, שמים בקערה גדולה, שמים 3 כפות מהוויניגרט שהכנו, את פרוסות החזה, פילטים של תפוז, מתבלים במלח, מערבבים ומגישים.