הום פרייז מחטיפי כרובית או ברוקולי טעימים אש

4 מנות מָנָה
40 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1/2 חבילה חטיפי ברוקולי
1/2 חבילה חטיפי כרובית
40 גרם חמאה (לאופציה טבעונית – נטורינה או שמן קוקוס)
4 שיני שום
1/2 כפית פתיתי צ'ילי חריף
3 כפות קטשופ קלאסי
1 כף חומץ
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק אסם
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

*ניתן להכין את ההום פרייז כמו במתכון - חצי חבילה חטיפי כרובית וחצי חבילה ברוקולי, או חבילה שלמה מסוג חטיפים מועדף.
מחממים תנור ל-180 מעלות.

אופים את הכרובית או הברוקולי כ-25 דקות או עד הזהבה.

מחממים מחבת, ממיסים את החמאה מוסיפים את שיני השום, פתיתי הצ'ילי והקטשופ ומערבבים.

מוסיפים את החומץ, רוטב צ'ילי מתוק ומלח לפי הטעם, מערבבים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את חטיפי הכרובית או הברוקולי, מערבבים ומקפיצים עד שהם עטופים ברוטב ומגישים.