בורגר פטריות עם גבינת עזים ופטריות מוקפצות

6 מנות מָנָה
25 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

6 יחידות מיני המבורגר פטריות
2 כפות שמן זית
1 חבילת פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
6 פרוסות גבינת עזים מסוג סנט מור או פרומעז (לאופציה טבעונית - גבינה חצי קשה או קשה טבעונית)
2 ענפי תימין מופרדים לעלים
3 כפות גבינת שמנת שום, שמיר (לאופציה טבעונית - גבינה טבעונית למריחה)
1 חופן עלי רוקט
6 לחמניות מיני בורגר
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

במחבת גדולה מטגנים את הפטריות בשמן הזית, על להבה בינונית עד להזהבה, כ - 5 דקות. מתבלים בעלי תימין, מלח ופלפל.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את בורגר הפטריות על תבנית עם נייר פרגמנט, מעל כל בורגר מניחים פרוסת גבינת עזים ומעבירים לתנור החם ל - 12 דקות.

חוצים את לחמניית הבורגר, מורחים את החלק התחתון בחצי כף גבינת שמנת, מניחים מעל 4-5 עלי רוקט, מעל את הבורגר החם, מעלים כף גדושה של פטריות ומכסים בלחמנייה.