מערבבים את כל חומרי המלית בקערה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים
1 חבילה טחון צמחוני
1/2 זר פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ לקוביות קטנות
1 כף צנוברים
2 כפות שמן זית, 1 כף למלית ו-1 כף לצלייה
1/2 כפית בהרט
4 פיתות
הוראות הכנה
חוצים את הפיתה לשניים ושמים בכל חצי פיתה מלית שתכסה את כל הפיתה.
מחממים מחבת פסים, שמים כף שמן זית וצורבים את חצאי הפיתות כאשר צד המילוי מונח על המחבת, צורבים כדקה עד שתיים עד להשחמה.
צורבים את הפיתות משני הצדדים הנוספים עד להשחמה.
מגישים עם טחינה אהובה.