סלט של שניצל תרד 99 קלוריות, פלפלים צבעוניים קלויים וציזיקי

4 מנות מָנָה
30 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

4 יחידות שניצל תרד 99 קלוריות
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
1/2 בצל סגול פרוס דק
8 כפות שמן זית
6 כפות חומץ תפוחים
1 כפית דבש
20 עלי נענע
10 עלי פטרוזיליה
1 מלפפון פרוס דק בעזרת קולפן
1 מלפפון מגורד דק בפומפייה
2 שיני שום כתושות
100 גרם גבינת לאבנה 5%
10 עלי נענע קצוצים דק
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

קולים את הפלפלים על להבה גלויה עד שהקליפה שרופה לגמרי.

מעבירים את הפלפלים השרופים לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד, מצננים כחצי שעה.

מוציאים מהקערה וקולפים את הקליפה השרופה, נפטרים מהגרעינים וחותכים את פלפל הקלוי לרצועות בעובי 2 ס"מ.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר פרגמנט וצולים בתנור החם כ - 12 דקות.

חותכים לרצועות בעובי של 2 ס"מ ומוסיפים לקערה עם הפלפלים. מוסיפים את הבצל, מלפפון, נענע, פטרוזיליה, שמן זית, חומץ ודבש, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים
ומחלקים לצלחות הגשה. מערבבים יחד את כל רכיבי הציזיקי - גבינת לאבנה, מלפפון מגורד דק בפומפייה, שיני שום כתושות, עלי נענע קצוצים, מלח ופלפל, ומגישים לצד הסלט.