cb1a0bef8cb434e65d5de17bb9de0187_kaftiv.jpg

הגרסה הביתית למנה הכפרית של טבעול

6 מנות
30 דקות
קל

מרכיבים

1 חבילה נתחים צמחוניים בסגנון בקר
2 תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות קטנות
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

1.

מחממים מחבת גדולה, שמים 1 כף שמן זית ומאדים את הבצלים עד להזהבה.

2.

מוסיפים 1 כף שמן ואת קוביות תפוחי האדמה למחבת, מטגנים 5 דקות נוספות.

3.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וחצי מכמות הפפריקה המתוקה (חצי כף).

4.

מניחים את הנתחים על גבי תבנית תנור עם נייר אפייה ומזלפים מעל מעט שמן.

5.

צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ - 10 דקות.

6.

מעבירים את תפוחי האדמה והבצלים לתבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור כ - 10 דקות, עד להשחמה.

7.

מערבבים במחבת את הנתחים, תפוחי האדמה והבצל, מתקנים תיבול, מוסיפים חצי כף פפריקה מתוקה ומגישים.