תבשיל נתחים צמחוניים בסגנון בקר טבעול ופטריות

תבשיל נתחים צמחוניים בסגנון בקר עם פטריות

4 מנות
30 דקות
קל

מרכיבים

1 חבילה נתחים צמחוניים בסגנון בקר
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קלוף ופרוס דק
1 חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
1 חבילת פטריות שימג׳י מופרדות מהשורש
1 חבילת פטריות יער פרוסות דק
2 שיני שום פרוסות דק
4 כפות יין לבן (לא חובה)
2 ענפי תימין מופרדים לעלים
1/2 צרור עירית קצוצה
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

בסיר גדול ורחב מטגנים את הבצל עם שמן הזית, על להבה נמוכה כ - 15 דקות, עד להזהבה.

מגבירים את הלהבה ומזיזים את הבצל הצידה. מוסיפים שמן במידת הצורך ומוסיפים את הפטריות והתימין.

מתבלים במלח ופלפל, ממשיכים לטגן עד להזהבה תוך כדי ערבוב פעם בכמה דקות.

מערבבים יחד עם הבצל ומוסיפים את השום. מבשלים 2 דקות נוספות.

מוסיפים את היין ומבשלים דקה נוספת. מוסיפים את הנתחים ומערבבים.

מכסים ומנמיכים את האש, מבשלים 5 דקות נוספות.

מוסיפים עירית מתקנים תיבול ומגישים חם לצד אורז, פירה או פסטה.