נתחים צמחוניים בסגנון בקר ירקות בתנור

6 מנות מָנָה
1 שעות 20 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה נתחים צמחוניים בסגנון בקר
2 גזרים קלופים וחתוכים לרבעים
2 סלקים קטנים,קלופים וחתוכים לשמיניות
2 יחידות שומר נקי וחתוך לרבעים
2 לפתות קטנות וחתוכות לרבעים
2 יחידות דלעת ערמונים קטנות קלופות חתוכות לשמיניות
1/2 כרובית מופרדת לפרחים
1 קולורבי נקי וחתוך לשמיניות
2 זוקיני קטנים וחתוכים לרבעים
1 חבילת כרוב ניצנים טרי
1 ראש שום חצוי
5 ענפי רוזמרין
1/2 כוס שמן זית
3 כפות מייפל או סילאן
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מרפדים תבנית תנור גדולה ומעט עמוקה בנייר אפייה.

מניחים את כל הירקות בתבנית ומתבלים עם שמן הזית, המלח, הפלפל והרוזמרין.

מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור לחצי שעה.

מוציאים מהתנור ומורידים את האלומיניום. מפזרים מעל את הנתחים ומזלפים את המייפל/סילאן. מחזירים לתנור לחצי שעה נוספת, עד שהירקות רכים ומוזהבים יפה.