מחממים סיר רחב, מוסיפים כף שמן זית ושיני שום, מזהיבים את השום מוסיפים עגבניות, מביאים לרתיחה, מוסיפים רסק עגבניות, מלח ופלפל, מנמיכים את האש ומבשלים כ - 15 דקות עם מכסה סגור.
מרכיבים
1 חבילה כדורי בשר צמחוניים
1/2 חבילת ספגטי
3 שיני שום פרוסות
1 כף שמן זית
1 פחית שימורי עגבניות
2 כפות רסק עגבניות איכותי
הוראות הכנה
מוסיפים את הקציצות לרוטב, במידת הצורך מוסיפים מים עד לחצי גובה הקציצות, מבשלים כ - 7 דקות על אש נמוכה עם מכסה, מידי פעם מערבבים בעדינות את הקציצות על מנת שהרוטב יעטוף אותם.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
שמים את המיטבולס ברוטב עגבניות מעל הפסטה, ניתן לעטר בבזיליקום טרי, ומגישים.