מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מרכיבים
1 חבילה מיני המבורגר פטריות
2 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 כף תימין טרי קצוץ
1 חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
1 חבילת פטריות יער פרוסות דק
3 שיני שום פרוסות
1/2 כוס יין לבן
1 כוס מים
1 כף שיבולת שועל גרוסה (קוואקר)
הוראות הכנה
מחממים סיר רחב ושטוח, כאשר הסיר חם, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומאדים את הבצלים, תימין והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומשחימים היטב, מתבלים, מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה, מוסיפים מים וכף שיבולת שועל, מערבבים ומבשלים כ - 5 דקות.
צולים את ההמבורגר בתנור כ - 10 דקות.
מוסיפים אותם לרוטב הפטריות, מבשלים כ - 10 דקות ומגישים עם אורז לבן.