רצועות שניצל תירס בטורטייה עם אבוקדו ופלפלים

4 מנות מָנָה
20 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

4 יחידות שניצל תירס
2 כפות שמן זית
1/2 כוס מיץ לימון או ליים
1/2 בצל סגול, פרוס דק
4 עגבניות שרי פרוסות
1/2 פלפל ירוק חריף פרוס דק
1 פלפל טינקרבל כתום פרוס דק
1/2 כוס עלי כוסברה שלמים
4 טורטיות
1 אבוקדו גדול ובשל
2 כפות שמן זית
1/2 כוס מיץ לימון
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה, צולים בתנור כ - 12 דקות עד להזהבה.

מצננים וחותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ.

קולפים את האבוקדו ומועכים גס בקערה, מוסיפים 1/2 כוס מיץ לימון, 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

בקערה נפרדת מערבבים יחד את העגבניות, פלפלים, בצל סגול, כוסברה, 1/2 כוס מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.

מחממים קלות את הטורטיות בתנור החם, כ - 5 דקות.

מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים בכף גדושה של אבוקדו. מפזרים במרכז סלט פלפלים ומעל את רצועות השניצל. מגלגלים ומגישים מיד.