שניצל תירס טבעול "המון חלבון" עם פסטה אדומה שילדים אוהבים

שניצל תירס "המון חלבון" עם פסטה אדומה שילדים אוהבים

8 מנות
30 דקות
קל

מרכיבים

1 חבילה שניצל תירס חלבון
1 חבילת פסטה ספגטי
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן (400 גרם)
1 ראש ברוקולי גדול חתוך לפרחים קטנים
2 כפיות מלח
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

1.

מכינים את הפסטה עפ"י ההוראות על גבי האריזה.

2.

בסיר מים רותחים, עם 2 כפיות מלח, מבשלים את פרחי הברוקולי כ - 10 דקות עד שהם מתרככים מעט.

3.

מחממים את השניצל בטוסטר או בתנור כ - 10 דקות עד להשחמה.

4.

מחממים במחבת עמוקה את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב.