מרפדים תבנית בנייר אפייה ואופים את כדורי הפלאפל בתנור, לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מרכיבים
8 יחידות פלאפל
1 פיתה
4 כפות שמן, תירס, בוטנים, וזית
2 עגבניות פרוסות לשמיניות
2 מלפפונים פרוסים לטבעות
1 בצל סגול קטן, פרוס לרצועות
15 עלי תרד טריים
1 כוס גרגירי חומוס (מושרים ומבושלים | קפואים | מקופסת שימורים)
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 לימון סחוט
הוראות הכנה
1.
2.
חוצים את הפיתה לשתיים, מתבלים בשמן זית וסומק ואופים בתנור עד מידת הקריספיות הרצויה.
חותכים את הפיתה לפיסות בגודל שאוהבים.
3.
מניחים בקערה את הירקות וגרגירי החומוס, מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל.
4.
מסדרים את כדורי הפלאפל ופיסות הפיתה הקלויה מעל הירקות ומזלפים טחינה בכמות שאוהבים.