סלט פאטוש ישראלי עם פלאפל

4 מנות מָנָה
20 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

8 יחידות פלאפל
1 פיתה
4 כפות שמן, תירס, בוטנים, וזית
2 עגבניות פרוסות לשמיניות
2 מלפפונים פרוסים לטבעות
1 בצל סגול קטן, פרוס לרצועות
15 עלי תרד טריים
1 כוס גרגירי חומוס (מושרים ומבושלים | קפואים | מקופסת שימורים)
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 לימון סחוט
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מרפדים תבנית בנייר אפייה ואופים את כדורי הפלאפל בתנור, לפי ההוראות שעל גבי האריזה.

חוצים את הפיתה לשתיים, מתבלים בשמן זית וסומק ואופים בתנור עד מידת הקריספיות הרצויה.
חותכים את הפיתה לפיסות בגודל שאוהבים.

מניחים בקערה את הירקות וגרגירי החומוס, מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל.

מסדרים את כדורי הפלאפל ופיסות הפיתה הקלויה מעל הירקות ומזלפים טחינה בכמות שאוהבים.