אופים את הקציצות לפי ההוראות הגב האריזה.
מרכיבים
הוראות הכנה
להכנת והרכבת קרם הסלק -
מגרדים את הסלק בפומפייה דקה. טוחנים במעבד מזון או בלנדר מוט את הסלק, גבינה טבעונית / גבינת עזים / קשיו טחון, 1 כף שמן זית מלח ופלפל למחית חלקה. מצננים כשעה במקרר.
מניחים כף גדושה מעל הקציצה, מעל מניחים כמה מקלוני תפוח עץ ובוזקים מעט סומק.
להכנת והרכבת סלטון הבטטה -
במחבת בינונית מטגנים עד להזהבה את קוביות הבטטה והפקאן בשמן הזית, על להבה נמוכה כ - 7 דקות. מתבלים במלח פלפל ומעט קינמון.
מניחים כף של טחינה / גבינת ריקוטה / גבינה טבעונית על קציצה ומעל מסדרים כף של סלט בטטה ופקאן.
להכנת והרכבת הלאבנה וסלסת פיסטוק -
מערבבים יחד את הפיסטוק, חמוציות, בצל, נענע, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
מניחים כף גדושה של לאבנה על קציצה, מעל מניחים כף גדושה של סלסה פיסטוק ובוזקים מעל מעט זעתר.
להכנת והרכבת קרם האבוקדו -
טוחנים את האבוקדו עם מיץ הלימון, שום, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל בזרת בלנדר מוט או מעבד מזון לקרם חלק, מצננים כשעה.
מערבבים יחד את הפלפלים עם 1 כף שמן הזית, מלח, פלפל וכוסברה.
מניחים כף גדושה של קרם אבוקדו על קציצה. מעל מניחים כף של סלט פלפלים ומעטרים בעלה כוסברה.