Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
רצועות שניצל מן הצומח טבעול "המון חלבון" מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

רצועות שניצל צמחוני מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

מָנָה 6 מנות
משך 20 דקות
דרגת קושי קל

מרכיבים

3 יחידות שניצל דק צמחוני
1 צרור ברוקולי מופרד לתפרחות
500 גרם שעועית ירוקה נקייה
100 גרם קשיו
2 כפות שמן קנולה
2 שיני שום כתושות
4 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
1 פלפל אדום חריף פרוס דק
מיץ וגרידה מלימון אחד
2 כפות שומשום
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

רצועות שניצל צמחוני מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו

הגרסה הצמחונית והמשביעה למוקפץ קל להכנה, מלא בצבעים ירוקים ומרעננים וטעמים כיפיים. מנה ביתית מושלמת!

הוראות הכנה

1.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

2.

מניחים את השניצלים והקשיו על תבנית עם נייר פרגמנט. צולים עד להזהבה כ - 12 דקות.

3.

במקביל מרתיחים סיר גדול עם מים, מתבלים ב - 2 כפות גדושות של מלח. חולטים את הברוקולי 5 דקות ומוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה.

4.

מרתיחים שוב את המים, חולטים את השעועית 3 דקות ומסננים. מייבשים היטב את הברוקולי ואת השעועית על מגבת או נייר.

5.

במחבת גדולה או ווק מחממים את השמן. מוסיפים את הברוקולי ואת השעועית ומקפיצים כ - 5 דקות.

6.

מוסיפים את השום, סויה, שמן שומשום, פלפל חריף, מלח ופלפל ומקפיצים דקה נוספת. מורידים מהאש.

7. להרכבת המנה

פורסים את השניצלים לרצועות ברוחב של 2 ס"מ, מוסיפים למחבת יחד עם הלימון וגרידת לימון ומערבבים יחד. מחלקים לצלחות הגשה ובוזקים מעל שומשום.

המתכון של
סבינה ולדמן
מידע תזונתי

סימון תזונתי

למנה

פחמימות
28.1 גרם
אנרגיה
359.2 קילוקלוריות
שומנים
22.1 גרם
חלבון
16.6 גרם
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם