מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרכיבים
רצועות שניצל צמחוני מוקפצות עם שעועית ירוקה, ברוקולי וקשיו
הגרסה הצמחונית והמשביעה למוקפץ קל להכנה, מלא בצבעים ירוקים ומרעננים וטעמים כיפיים. מנה ביתית מושלמת!
הוראות הכנה
מניחים את השניצלים והקשיו על תבנית עם נייר פרגמנט. צולים עד להזהבה כ - 12 דקות.
במקביל מרתיחים סיר גדול עם מים, מתבלים ב - 2 כפות גדושות של מלח. חולטים את הברוקולי 5 דקות ומוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה.
מרתיחים שוב את המים, חולטים את השעועית 3 דקות ומסננים. מייבשים היטב את הברוקולי ואת השעועית על מגבת או נייר.
במחבת גדולה או ווק מחממים את השמן. מוסיפים את הברוקולי ואת השעועית ומקפיצים כ - 5 דקות.
מוסיפים את השום, סויה, שמן שומשום, פלפל חריף, מלח ופלפל ומקפיצים דקה נוספת. מורידים מהאש.
פורסים את השניצלים לרצועות ברוחב של 2 ס"מ, מוסיפים למחבת יחד עם הלימון וגרידת לימון ומערבבים יחד. מחלקים לצלחות הגשה ובוזקים מעל שומשום.