מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרכיבים
3 יחידות שניצל צמחוני עם המון חלבון
1 צרור ברוקולי מופרד לתפרחות
500 גרם שעועית ירוקה נקייה
100 גרם קשיו
2 כפות שמן קנולה
2 שיני שום כתושות
4 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
1 פלפל אדום חריף פרוס דק
מיץ וגרידה מלימון אחד
2 כפות שומשום
הוראות הכנה
1.
2.
מניחים את השניצלים והקשיו על תבנית עם נייר פרגמנט. צולים עד להזהבה כ - 12 דקות.
3.
במקביל מרתיחים סיר גדול עם מים, מתבלים ב - 2 כפות גדושות של מלח. חולטים את הברוקולי 5 דקות ומוציאים בעזרת כף מחוררת לקערה.
4.
מרתיחים שוב את המים, חולטים את השעועית 3 דקות ומסננים. מייבשים היטב את הברוקולי ואת השעועית על מגבת או נייר.
5.
במחבת גדולה או ווק מחממים את השמן. מוסיפים את הברוקולי ואת השעועית ומקפיצים כ - 5 דקות.
6.
מוסיפים את השום, סויה, שמן שומשום, פלפל חריף, מלח ופלפל ומקפיצים דקה נוספת. מורידים מהאש.
7.
פורסים את השניצלים לרצועות ברוחב של 2 ס"מ, מוסיפים למחבת יחד עם הלימון וגרידת לימון ומערבבים יחד. מחלקים לצלחות הגשה ובוזקים מעל שומשום.