אגדאשי טופו קראנצ'ים

אגדאשי טופו קראנצ'ים מושלם וקל להכנה

3 מנות
25 דקות
קל

Ingredients

‎חבילה טופו קראנצ'ים ‎1
1/2 1 כוסות מים (שימו לב! זה סוג של ציר, הטעמים צריכים להיות עזים והנוזל מרוכז).
3 כפות סויה (עדיפות ליפני)
3-4 כפות מירין
3 כפות סאקה/יין לבן
1-2 פטריות שיטאקי מיובשות
1 אצת קומבו
1 צנונית מגורדת דק וללא הנוזלים
2 בצלים ירוקים פרוסים לטבעות דקות (רק החלק הירוק)
1 חבילת פטריות שימג'י (לאחר שחותכים את הבסיס שלהן) מוקפצות קלות במעט שמן שומשום/ קנולה/ חמניות
1 סלסלת פטריות פורטובלו/ שמפיניון
1 אצת נורי – חתוכה ל"שערות" דקות
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

Preparation

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

אופים את הטופו לפי ההוראות שעל גבי האריזה.

בסיר קטן מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב/מרק - מים, סויה, מירין, פטריות ואצת קומבו.

לאחר הרתיחה, פורסים את פטריות השיטאקי לפרוסות דקות.

מוציאים את אצת הקומבו ומוזגים לקערות מרק (הכמות צריכה להיות ביחס שבין מרק, לרוטב עבור קוביות הטופו).

מוסיפים מעל 5-6 מקוביות הטופו, בצל ירוק, פטריות שיטאקי, פטריות שימג'י , פורטובלו/ שמפיניון, צנונית מגורדת ושערות אצות הנורי.