*ניתן להכין את ההום פרייז כמו במתכון - חצי חבילה חטיפי כרובית וחצי חבילה ברוקולי, או חבילה שלמה מסוג חטיפים מועדף.
מרכיבים
1/2 חבילה חטיפי ברוקולי
1/2 חבילה חטיפי כרובית
40 גרם חמאה (לאופציה טבעונית – נטורינה או שמן קוקוס)
4 שיני שום
1/2 כפית פתיתי צ'ילי חריף
3 כפות קטשופ קלאסי
1 כף חומץ
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
הום פרייז מחטיפי כרובית או ברוקולי טעימים אש
מתכון קל ומעולה להכנת הום פרייז מחטיפי כרובית, במעטפת רוטב צ'ילי סמיך ומפנק
הוראות הכנה
1.
2.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. לאפיית הירקות
אופים את הכרובית או הברוקולי כ-25 דקות או עד הזהבה.
4. להכנת הרוטב
מחממים מחבת, ממיסים את החמאה מוסיפים את שיני השום, פתיתי הצ'ילי והקטשופ ומערבבים.
5.
מוסיפים את החומץ, רוטב צ'ילי מתוק ומלח לפי הטעם, מערבבים ומביאים לרתיחה.
6.
מוסיפים את חטיפי הכרובית או הברוקולי, מערבבים ומקפיצים עד שהם עטופים ברוטב ומגישים.
המתכון של
רות אוליבר
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
39.7 גרם
אנרגיה
411 קילוקלוריות
שומנים
25.1 גרם
חלבון
5.7 גרם