להכנת האננס - מערבבים את האננס עם שמן החמניות, מלח ים והג'ינג'ר וצורבים בגריל או על הפלנצ'ה או מחבת ברזל על חום גבוה – דקה וחצי עד שתי דקות, מכל צד.
מרכיבים
4 יחידות SENSATIONAL בורגר צמחוני
4 לחמניות המבורגר
1 אננס קלוף פרוס לפרוסות של 1.5 ס"מ
2 כפות שמן חמניות
1 קורט מלח ים
1 קורט ג'ינג'ר טחון
6 יחידות פלפל שיפקה או חלפניו
1 כוס מים
1 כפית מלח
2 שיני שום
הוראות הכנה
להכנת הפלפלים - ממיסים את המלח במים ושמים את הפלפלים, המלח ושיני השום יחד בצנצנת זכוכית אטומה 4 ימים בשמש.
צולים את ההמבורגרים במחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני, 2-3 דקות מכל צד.
חוצים לחמניות ומסדרים שכבות של המבורגר, פלפלים כבושים ואננס ומוסיפים עלי נענע אם רוצים. אפשר להגיש בתוספת ירקות אהובים וצ'יפס או תפוחי אדמה אפויים.