SENSATIONAL BURGER המבורגר צמחוני עם טופינג בסגנון מקסיקני

4 מנות מָנָה
30 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

4 יחידות SENSATIONAL בורגר צמחוני
4 לחמניות המבורגר
2 אבוקדו בשלים וחתוכים לקוביות
1 פלפל חריף קצוץ (מוסיפים לפי רמת החריפות האהובה)
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
1/2 בצל סגול קטן קצוץ
1/2 לימון קטן, סחוט למיץ
5 כפות קטשופ גדושות
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מערבבים את כל מרכיבי הגוואקמולה - אבוקדו, עגבנייה, בצל סגול, מיץ לימון, פלפל חריף, מלח ופלפל לפי הטעם, לממרח אחיד.

מערבבים את הקטשופ עם 1 טיפה נוזל עישון איקורי (במידה ואין נוזל אפשר להוסיף 1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת מעורבבת עם 1 כף מים רותחים).

ובמידה ורוצים להוסיף צ'יפס טורטיה ליד ההמבורגר - מחממים את שמן עמוק לטיגון הטורטיות. חותכים את הטורטיות לרצועות או משולשים קטנים, מטגנים עד הזהבה ומוציאים לצלחת עם נייר סופג. שומרים בכלי אטום עד השימוש.

צולים את ההמבורגרים במחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני, 2-3 דקות מכל צד.
חוצים לחמניות ומסדרים שכבות עם הגוואקמולה, המבורגר והקטשופ, אפשר לשלב חסה, תירס צלוי או טרי וירקות אהובים. מגישים לצד הטורטיות.