להכנת הסלסה:
מערבבים יחד את כל המרכיבים לסלסה ומתבלים, מוסיפים מלח ים אטלנטי לפי הטעם.
מרכיבים
1 חבילה קציצות קינואה וברוקולי 99 קלוריות
2 שיני שום כתושות
5 עגבניות קצוצות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
1 כף שמן זית
1/2 לימון סחוט למיץ
1 כפית אורגנו יבש
לעיטור: 100 גרם גבינת פרמזן (חתוכה לרצועות דקות בעזרת קולפן)
הוראות הכנה
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ - 7 דקות (או בטוסטר לחיץ).
מגישים את הקציצות עם סלסת העגבניות וגילוחי הפרמזן.