קציצות דלורית, קינואה אדומה ואדממה ובטטות צלויות

קציצות קינואה וברוקולי ובטטות צלויות

6 מנות
45 דקות
קל

מרכיבים

‎חבילה קציצות קינואה וברוקולי 99 קלוריות ‎1
8 בטטות בינוניות או קטנות נקיות וחצויות לאורכן
4 כפות שמן זית
1 כף סוכר חום שטוחה
2 כפות חומץ בלסמי
2 שיני שום כתושות
3 ענפי תימין מופרדים לעלים
1 קורט סוכר
1 קורט מלח
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

1.

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

2.

מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. מרססים את שתיהן במעט ספריי שמן.

3.

בתבנית אחת מחממים את הקציצות על פי ההוראות בגב האריזה. את התבנית השנייה מרפדים בנייר האפייה ומפזרים קורט סוכר וקורט מלח.

4.

בקערה גדולה מערבבים שמן, סוכר חום, חומץ, שום מלח ופלפל, מכניסים את הבטטות ומערבבים.

5.

מניחים את הבטטות המשומנות עם הצד הישר כלפי מטה על נייר האפייה.

6.

אופים כ - 35 או עד שהבטטות עשויות במידה הרצויה.

7.

מגישים לצד הקציצות החמות.