מחממים תנור לחום של 180 מעלות. בסיר רחב ושטוח (שאפשר להכניס לתנור) מחממים שמן, מוסיפים שום וצ'ילי מתוק מקפיצים את נתחוני העוף הצמחוניים 4-5 דקות.
מרכיבים
1 חבילה SENSATIONAL נתחי סויה דמוי עוף
3 כפות שמן
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס ציר ירקות (1/2 כוס מים + 1 כפית אבקת תיבול בטעם עוף)
1 כפית כורכום
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
3 כפות מיץ לימון (אופציונלי)
1 חבילת תפוחי אדמה קטנטנים מבושלים לפי הוראות על האריזה
נתחי סויה דמוי עוף מוקפצים עם תפוחי אדמה
מיקס של טעמים ומרקמים עם נתחוני עוף צמחוניים עם המון חלבון, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ושום
הוראות הכנה
1.
2. להכנת הרוטב
מערבבים בקערה את ציר הירקות, הלימון והתבלינים.
3.
יוצקים על נתחוני העוף הצמחוניים, מערבבים ומוסיפים פטרוזיליה.
4.
חוצים את תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר ומערבבים. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ - 2 דקות.
5.
מעבירים לתנור לחצי שעה או עד הזהבה ומגישים חם.
המתכון של
רות אוליבר
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
101.4 גרם
אנרגיה
694 קילוקלוריות
שומנים
18.2 גרם
חלבון
35.1 גרם