מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומקפיצים את נתחוני העוף עד הזהבה קלה.
מרכיבים
1 חבילה נתחי סויה דמוי עוף
2 כפות שמן זית
1 חסה חתוכה גס בידיים
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
2 אבוקדו לא בשלים מאוד וחתוכים לקוביות (אופציונלי)
6 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 כפית חרדל
4 כפות שמן זית (אם רוצים אפשר יותר)
1/3 כוס מיץ לימון
1 שן שום כתושה
הוראות הכנה
מסדרים את כל הירקות בכלי הגשה, כאשר החסה למטה וכל היתר למעלה.
בצנצנת עם מכסה שמים את כל מרכיבי הרוטב - 1 כפית חרדל, 4 כפות שמן זית, 1/3 כוס מיץ לימון, 1 שן שום כתושה ומלח, ומערבבים היטב.
מפזרים את נתחוני העוף על הירקות על הירקות, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.