Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces Asian Style

תבשיל קארי עם ירקות ונתחי סויה דמוי עוף

4 מנות
26 דקות
קל

מרכיבים

1 חבילה נתחי סויה דמוי עוף sensational‎
1 כרובית קטנה
1 חבילה בצלי שאלוט
200 גרם תרד טרי
3 כפות נדיבות תבלין אבקת קארי מדרס
1 כף רסק עגבניות
1 קופסת עגבניות חתוכות לקוביות (400 מ"ל)
1 קופסת חלב קוקוס (400 מ"ל)
מלח ופלפל
קינואה (או אורז) להגשה
שמן זית לטיגון
כוסברה ופלפל אדום לקישוט (לא חובה)
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

1.

קולפים וקוצצים את בצלי השאלוט וחותכים את הכרובית לפרחים קטנים. מטגנים את השאלוט בקצת שמן בסיר גדול נמוך. מטגנים את פרחי הכרובית ומוסיפים את הקארי.

2.

מטגנים תוך ערבוב כמה דקות ומוסיפים את רסק העגבניות. מבשלים קלות ומוסיפים את קוביות העגבניות וחלב הקוקוס. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהכרובית מבושלת. מבשלים את הקינואה (או האורז) לפי ההוראות שעל האריזה.

3.

בינתיים מטגנים את נתחי הסויה בנפרד במחבת. מתבלים את הקארי במלח ופלפל ונותנים לתרד להתבשל בתוך התבשיל.

4. מגישים ונהנים מהטעמים העשירים!

מכניסים את נתחי הסויה לתוך הקארי. מקשטים בכוסברה ופלפל חריף. מגישים עם הקינואה או האורז.