כרובית קונג פאו (טבעוני)

6 מנות מָנָה
30 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה חטיפי כרובית
2 שיני שום פרוסות דק
6 פרוסות דקות של ג'ינג'ר
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס רוטב סויה
1/2 כוס מים
4 כפות בוטנים קלויים קצוצים גס
2 יחידות בצל ירוק פרוס דק
1 פלפל אדום חריף פרוס דק (לא חובה)
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר פרגמנט, מעבירים לתנור החם ל - 12 דקות.

במקביל מניחים את כל רכיבי הרוטב במחבת גדולה ומביאים לרתיחה.

מבשלים כ - 2 דקות לצמצום קל של הרוטב.

מוסיפים את הכרובית לתוך המחבת ומערבבים בעדינות.

מבשלים יחד כ - 3 דקות עד שהרוטב מסמיך ועוטף את הכרובית.

אפשרות הגשה - לצד אורז לבן.