מחממים תנור ל-180 מעלות.
מרכיבים
שווארמה כרובית עם סלטון של עגבניות בלאפה
השווארמה הטעימה מקבלת פרשנות טעימה וצמחונית עם חטיפי כרובית, סלט עגבניות כל טוב, בתיבול נפלא, בלאפה
הוראות הכנה
שמים בקערה את חטיפי הכרובית ומוסיפים 2 כפיות תבלין לשווארמה ו-2 כפות שמן זית ומערבבים.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 25 דקות (עד שהכרובית מתחילה להזהיב).
מוציאים ושומרים בצד (עד לשלב זה ניתן להכין מראש).
מחממים את השמן הנותר במחבת, מוסיפים את הבצלים ומטגנים 8-10 דקות עד להזהבה.
מוסיפים 1 כפית תבלין לשווארמה ומלח.
מקפיצים קלות ומוסיפים את חטיפי הכרובית. מקפיצים כדקה.
מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הסלט - עגבניות, בצל סגול, פלפל חריף, פטרוזיליה, שמן זית ומלח לפי הטעם.
מניחים על לאפה 2-3 כפות סלט עגבניות, מעל רבע מכמות השווארמה. מזרזפים מעט טחינה, מגלגלים ומגישים מיד.