מחממים תנור ל-180 מעלות.
מרכיבים
חטיפי כרובית בטחינה כמו במסעדות
כרובית וטחינה זה שידוך משמיים. לקחנו את חטיפי הכרובית הפריכים ושידכנו אותם לטחינה עשירה בתיבול של לימון, פטרוזיליה ושום, עם טופ של צנוברים
הוראות הכנה
מניחים את החטיפים על תבנית, אופים כ-25 דקות, עד שהחטיפים מוכנים ומזהיבים.
שמים בקערה את הטחינה, שום, מלח ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
מוסיפים את המים הקרים, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת המרקם הרצוי (לא סמיך מדי ולא נוזלי מדי, במידה והיא סמיכה מדי מוסיפים מים ובמידה והיא דלילה ניתן להוסיף עוד מעט טחינה).
טועמים ומתקנים תיבול.
שמים בכלי הגשה 2-3 כפות טחינה.
מניחים בערמה אחת את חטיפי הכרובית החמים מהתנור.
מפזרים מעל טחינה עם כף בנדיבות כך שהטחינה "תיגע בכל הפרחים".
מפזרים מעל פטרוזיליה, גרידת לימון, פלפל חריף וצנוברים, ומסיימים בזילוף של מעט שמן זית.
מגישים מיד.