מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרכיבים
1 חבילה חטיפי כרובית
1 כוס עדשים שחורות
20 עגבניות שרי חצויות
6 כפות שמן זית
6 ענפי פטרוזיליה מופרדים לעלים
4 ענפי בזיליקום מופרדים לעלים
4 כפות חומץ בלסמי
2 כדורי גבינת מוצרלה טרייה, קרועה ידנית לפיסות של 2 ס"מ
סלט חטיפי כרובית, עדשים שחורות, עגבניות שרי ומוצרלה
יש סלטים שבהחלט אפשר לקרוא להם ארוחה אמיתית והסלט הזה הוא אחד מהם. טעים וסופר מרענן בזכות השילוב המיוחד של כל המרכיבים
הוראות הכנה
1.
2. לבישול העדשים
מבשלים את העדשים בסיר בינוני עם הרבה מים וקורט מלח, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית קטנה. מבשלים עד לריכוך, כ-20 דקות.
3.
מסננים ומפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. לאפיית הכרובית ושאר הרכיבים
מפזרים מעל העדשים את הכרוביות ואת עגבניות השרי. מתבלים בשמן זית. מלח ופלפל. מעבירים לתנור החם ל - 20 דקות, עד שהכרוביות מזהיבות.
5. להגשה
מוציאים ומערבבים עם הפטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל, קרעי מוצרלה וחומץ בלסמי. מגישים מיד.
המתכון של
סבינה ולדמן
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
48.1 גרם
אנרגיה
515.8 קילוקלוריות
שומנים
25.9 גרם
חלבון
24.6 גרם