נקניקיות צמחוניות עם המון חלבון, לצד צ'יפס אפוי

4 מנות מָנָה
30 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה נקניקיות צמחוניות עם המון חלבון
6 תפוחי אדמה
1 כף פפריקה מעושנת
1 כף שמן זית
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

חותכים את תפוחי האדמה לרצועות דקות ומעבירים לקערה, מוסיפים את הפפריקה, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב.

מפזרים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ - 25 דקות, עד להשחמה וריכוך.

מחממים את הנקניקיות בטוסטר ומגישים יחד.