5192dea2e1e9b5d11a37be8e8fa06d77_psouptiv.jpg

מרק אפונה חורפי, עם נקניקיות צמחוניות עם המון חלבון

6 מנות
1 שעות
קל

Ingredients

5 יחידות נקניקיות צמחוניות עם המון חלבון
2 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום גדולות פרוסות
2 גזרים חתוכים גס
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
2 כוסות אפונה יבשה
1 כפית אורגנו יבש
2 ליטר מים (אפשר גם ציר מרק ירקות)
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

Preparation

מחממים סיר, שמים כף שמן זית, מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד הזהבה.

מוסיפים גזר, סלרי, תפו"א, אפונה ואורגנו ומערבבים כ - 3 דקות נוספות.

מוסיפים מים עד כיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ללהבה הכי קטנה ומבשלים כ - 45 דקות. עם מכסה. עד לריכוך הירקות.

מתבלים במלח ופלפל וטוחנים בעזרת מוט בלנדר ידני למחית חלקה.

פורסים את הנקניקיות לטבעות. מחממים מחבת, שמים כף שמן וצורבים את הנקניקיות משני הצדדים עד להשחמה יפה.

מגישים את המרק ומוסיפים את הנקניקיות מעל.