חוצים את הלחמניות לאורך וצולים על הגריל או בתנור או על מחבת.
מרכיבים
נקניקיית במגוון טעמים
נקניקיות צמחוניות בלחמנייה בשלוש גרסאות טעם, מקליפורניה ועד אסייתית. הבצל והפטריות מטוגנים בשתי מחבתות נפרדות, מפני שזמני הבישול שלהם שונים והם היו מפריעים זה לזה במחבת אחת. מתכון נהדר לארוחה טבעונית, לערב של אוכל רחוב או לאירוח חברים
הוראות הכנה
חוצים את האבוקדו, מסירים את הגלעין ומועכים את תוכנו. מערבבים עם שום קצוץ דק ומתבלים במלח, פלפל ומיץ ליים.
לרוטב: מערבבים את המיונז עם מחית החזרת.
לנקניקיית קליפורניה: חותכים את העגבניות לפרוסות. לנקניקייה האסייתית: מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות האריזה. חותכים את הכרוב האדום, הכרוב הירוק והגזר לרצועות דקות ככל האפשר. חותכים את הבצל לטבעות. לנקניקיית בצל פטריות: חותכים את החסה לרצועות דקות, את הבצל לטבעות ואת הפטריות לפרוסות.
מערבבים את הכרוב, הבצל, הגזר והאורז. להכנת הרוטב: מערבבים את רוטב הסויה עם רוטב צ'ילי, שמן שומשום וג'ינג'ר מגורר. מתבלים את הסלט כרוב עם הרוטב.
מטגנים את הבצל והפטריות ב-2 מחבתות. מטגנים את הבצלים מדי פעם, תוך ערבוב עם מעט שמן, על אש בינונית עד שהם משחימים ומתחילים להתקרמל מעט. מטגנים את הפטריות עד שרוב הלחות מתאדה. מתבלים במלח ופלפל
מבשלים את הנקניקיות במחבת או על הגריל לפי ההוראות על האריזה.
מורחים מעט גוואקמולי ועגבניות בלחמניות. מניחים מעל את הנקניקיות ומקשטים בשאר העגבניות ובכוסברה קצוצה גס. מעל מורחים את המיונז או הווסאבי.
שמים סלט כרוב בתוך הלחמניות ומעליהן את הנקניקיות. מקשטים עם עוד קצת סלט. שמים מעל רוטב צ'ילי מתוק ומפזרים שומשום.
מורחים את הלחמניות במיונז ושמים מעט חסה קצוצה. מניחים מעל את הנקניקיות ומשטחים מעל את הבצל המטוגן והפטריות החמים. מורחים מעל את החרדל בזיגזג ומפזרים מעל את הבצל המטוגן הפריך.
6