נקניקיות עם תפו"א וירקות שחומים בתנור

4 מנות מָנָה
35 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה נקניקיות וינר צמחוניות
1 חבילת תפו"א קטנים
4 עגבניות בשלות חתוכות לרבעים
1 בצל לבן בינוני חתוך לשמיניות
2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
1 כף חרדל
4 כפות שמן זית
1 כף מייפל או רכז רימונים
4 ענפי תימין
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מבשלים את תפו"א במים עם מלח כ - 20 דקות.

מסננים ומצננים מעט.

מחממים תנור לחום של 190 מעלות.

בקערה קטנה מערבבים יחד את החרדל, המייפל, שמן הזית, ומתבלים במלח ופלפל.

חוצים את תפו"א ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הבצל והתימין.

מתבלים בתערובת החרדל ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

מסדרים מעל את הנקניקיות ומעבירים לתנור החם ל - 20 דקות.