מבשלים את תפו"א במים עם מלח כ-20 דקות.
מרכיבים
1 חבילה נקניקיות וינר צמחוניות
1 חבילת תפו"א קטנים
4 עגבניות בשלות חתוכות לרבעים
1 בצל לבן בינוני חתוך לשמיניות
2 גבעולי בצל ירוק פרוס דק
1 כף חרדל
4 כפות שמן זית
1 כף מייפל או רכז רימונים
4 ענפי תימין
נקניקיות עם תפו"א וירקות שחומים בתנור
מגש של אושר - נקניקיות טבעול עם תפוחי אדמה נימוחים וירקות בתיבול נפלא
הוראות הכנה
1.
2.
מסננים ומצננים מעט.
3.
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
4. להכנת התיבול
בקערה קטנה מערבבים יחד את החרדל, המייפל, שמן הזית, ומתבלים במלח ופלפל.
5.
חוצים את תפו"א ומעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הבצל והתימין.
6.
מתבלים בתערובת החרדל ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
7.
מסדרים מעל את הנקניקיות ומעבירים לתנור החם ל-20 דקות.
המתכון של
סבינה ולדמן
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
126 גרם
אנרגיה
1040.6 קילוקלוריות
שומנים
40.1 גרם
חלבון
45.9 גרם