791a27725e4080d5aca5713013ca1fd4_sarit_goffen-5076.jpg

נקניקיות צמחוניות עם המון חלבון, בסגנונות הגשה שונים

6 מנות
20 דקות
קל

מרכיבים

4 יחידות נקניקיות צמחוניות עם המון חלבון
4 לחמניות
1 פלפל צהוב
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק חריף
1 חופן עלי כוסברה
4 כפות שעועית אדומה
1/4 כפית פפריקה מעושנת
1 לימון ליים סחוט למיץ
4 יחידות נקניקיות עם המון חלבון
4 לחמניות
4 מלפפונים חמוצים
4 יחידות נקניקיות עם המון חלבון
4 לחמניות
2 בצלים
1/4 כרוב סגול
4 מלפפונים חמוצים
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

1. לסגנון ההכנה המקסיקני

לסגנון ההכנה המקסיקני - צולים את הנקניקיות. מניחים יחד בקערה את הפלפלים החתוכים, שעועית והכוסברה.
מתבלים בליים, מלח, פלפל ופפריקה, לפי הטעם.
מחממים לחמנייה חצויה, מורחים בנדיבות מיונז משני הצדדים, מניחים נקניקייה ומעל חופן יפה של סלט הפלפלים.

2. לסגנון ההכנה האמריקאי

לסגנון ההכנה האמריקאי - צולים את הנקניקיות. מחממים לחמנייה חצויה, מורחים בנדיבות מיונז משני הצדדים.
מניחים כמה פרוסות מלפפון ונקניקייה ומכסים בקטשופ במידה האהובה.

3. לסגנון ההכנה הגרמני

לסגנון ההכנה הגרמני - צולים את הנקניקיות. מחממים לחמנייה חצויה, מורחים בנדיבות מיונז משני הצדדים, מפזרים כף גדושה של בצל מטוגן, חופן רצועות כרוב ופרוסות מלפפון כבוש.
מניחים נקניקייה ומכסים בחרדל במידה האהובה.