פאד קפאו צמחוני עם ביצת עין ואורז

4 מנות מָנָה
30 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

בסיר בינוני מרתיחים קלות את המים, מוסיפים את הטחון מהצומח טבעול, שום, ג'ינג'ר, סוכר, סויה, שאלוט ופלפל שאטה, מערבבים נמרצות על אש גבוהה כ - 3 דקות.

מוסיפים את הכוסברה ואת פרוסות הפלפל ומערבבים, מבשלים תוך ערבוב דקה נוספת.

מוסיפים את הכוסברה ואת פרוסות הפלפל ומערבבים, מבשלים תוך ערבוב דקה נוספת.
מורידים מהאש ומוסיפים את הגרידה ומיץ ליים/לימון.

על צלחת הגשה מניחים 2-3 כפות אורז, מעל מניחים 3-4 כפות תבשיל, מכינים ביצת עין ומניחים מעל. מפזרים בוטנים ועלי כוסברה ומגישים חם.