מחממים את התנור ל-180 מעלות. מבשלים את האורז לפי ההוראות בגב האריזה. מחממים קלות את השעועית.
מרכיבים
בוריטו טבעוני עם שכבות של עונג
בוריטו ביתי כמו במקסיקו מטחון סנסשיונל טבעוני, שכבות טעם וצבע שיוצרות חגיגה שלמה
הוראות הכנה
מקלפים וקוצצים דק את השום. קוצצים את עשבי התיבול גס, חותכים את פלפל החלפיניו לפרוסות ואת החסה לרצועות דקות.
מטגנים את השום כדקה עד שהוא מתרכך במעט שמן, מוסיפים את רסק העגבניות ומקפיצים מעט. מוסיפים את האורז המבושל ומטגנים כמה דקות עד שהאורז מקבל צבע מלא.
מטגנים את ה - Sensational Mince במחבת ומוסיפים את תערובת התבלינים המקסיקנית.
מחממים את הטורטיות לסירוגין בתנור (או במחבת חמה). מורחים את הטורטיות בשמנת חמוצה ומשאירים 3 ס"מ מקצה הטורטייה. מורחים מלמעלה (מעל האמצע) גוואקמולי ברוחב 7 ס"מ.
שמים מעל מעט חסה, שכבת אורז, מעט שעועית ושכבה עבה יותר של טחון טבעוני. משאירים 3 ס"מ פנויים בצדדים. לבסוף, מפזרים מעל פרוסות פלפל חלפניו שנקצצו גס.
מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים את הטורטיות. מגלגלים אותן בנייר וחותכים לשני חלקים.