Vegan Friday Fakeaway Burrito with Sensational Mince

בוריטו טבעוני עם שכבות של עונג

4 מנות
40 דקות
בינוני

מרכיבים

‎1 sensational חבילה טחון צמחוני
1 ראש חסה אייסברג
4 טורטיות גדולות
150 גרם אורז ארוך
2 אבוקדו בשל
4 עגבניות
160 גרם שעועית אדומה מקופסת שימורים
2 כפיות רסק עגבניות
2 פלפל חלפיניו ירוק
2 ענפי כוסברה
50 גרם גבינה טבעונית
2 כפות שמנת חמוצה טבעונית
1 כף קרם פרש
תערובת תבלינים מקסיקנית
3 שיני שום
1 בצל
מיץ ליים
קצת שמן
מלח ופלפל
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

1.

מחממים את התנור ל-180 מעלות. מבשלים את האורז לפי ההוראות בגב האריזה. מחממים בעדינות את השעועית.

2. להכנת הירקות ועשבי התיבול

מקלפים וקוצצים דק את השום. קוצצים את עשבי התיבול גס, חותכים את פלפל החלפיניו לפרוסות ואת החסה לרצועות דקות.

3.

מטגנים את השום כדקה עד שהוא מתרכך במעט שמן, מוסיפים את רסק העגבניות ומקפיצים מעט. מוסיפים את האורז המבושל ומטגנים כמה דקות עד שהאורז מקבל צבע מלא.

4. להכנת הטחון

מטגנים את ה - Sensational Mince במחבת ומוסיפים את תערובת התבלינים המקסיקנית.

5. להרכבת הטורטיות

מחממים את הטורטיות לסירוגין בתנור (או במחבת חמה). מורחים את הטורטיות בשמנת חמוצה ומשאירים 3 ס"מ מקצה הטורטייה. מורחים מלמעלה (מעל האמצע) גוואקמולי ברוחב 7 ס"מ.

6.

שמים מעל מעט חסה, שכבת אורז, מעט שעועית ושכבה עבה יותר של טחון טבעוני. משאירים 3 ס"מ פנויים בצדדים. לבסוף, מפזרים מעל פרוסות פלפל ח'לפניו שנקצצו גס.

7.

מקפלים את הצדדים פנימה מעל המילוי ומגלגלים את הטורטיות. מגלגלים אותם בנייר וחותכים את הבוריטו לשניים.