Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vegan Friday Fakeaway Burrito with Sensational Mince

בוריטו טבעוני עם שכבות של עונג

מָנָה 4 מנות
משך 40 דקות
דרגת קושי בינוני

מרכיבים

1 חבילה טבעול סנסשיונל טחון צמחוני
1 ראש חסה אייסברג
4 טורטיות גדולות
150 גרם אורז ארוך
2 אבוקדו בשל
4 עגבניות
160 גרם שעועית אדומה מקופסת שימורים
2 כפיות רסק עגבניות
2 פלפל חלפיניו ירוק
2 ענפי כוסברה
50 גרם גבינה טבעונית
2 כפות שמנת חמוצה טבעונית
תערובת תבלינים מקסיקנית
3 שיני שום
1 בצל
מיץ ליים
קצת שמן
מלח ופלפל
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

בוריטו טבעוני עם שכבות של עונג

בוריטו ביתי כמו במקסיקו מטחון סנסשיונל טבעוני, שכבות טעם וצבע שיוצרות חגיגה שלמה

הוראות הכנה

1.

מחממים את התנור ל-180 מעלות. מבשלים את האורז לפי ההוראות בגב האריזה. מחממים קלות את השעועית.

2. להכנת הירקות ועשבי התיבול

מקלפים וקוצצים דק את השום. קוצצים את עשבי התיבול גס, חותכים את פלפל החלפיניו לפרוסות ואת החסה לרצועות דקות.

3.

מטגנים את השום כדקה עד שהוא מתרכך במעט שמן, מוסיפים את רסק העגבניות ומקפיצים מעט. מוסיפים את האורז המבושל ומטגנים כמה דקות עד שהאורז מקבל צבע מלא.

4. להכנת הטחון

מטגנים את ה - Sensational Mince במחבת ומוסיפים את תערובת התבלינים המקסיקנית.

5. להרכבת הטורטיות

מחממים את הטורטיות לסירוגין בתנור (או במחבת חמה). מורחים את הטורטיות בשמנת חמוצה ומשאירים 3 ס"מ מקצה הטורטייה. מורחים מלמעלה (מעל האמצע) גוואקמולי ברוחב 7 ס"מ.

6.

שמים מעל מעט חסה, שכבת אורז, מעט שעועית ושכבה עבה יותר של טחון טבעוני. משאירים 3 ס"מ פנויים בצדדים. לבסוף, מפזרים מעל פרוסות פלפל חלפניו שנקצצו גס.

7.

מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים את הטורטיות. מגלגלים אותן בנייר וחותכים לשני חלקים.

המתכון של
מערכת טבעול
מידע תזונתי

סימון תזונתי

למנה

פחמימות
97.8 גרם
אנרגיה
893.7 קילוקלוריות
שומנים
39.9 גרם
חלבון
41 גרם
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם