מחממים סיר רחב ושטוח, מוסיפים כף שמן זית ומטגנים את הבצל, פלפל חלפינו והשום עד להזהבה.
מרכיבים
1 חבילה טחון צמחוני
2 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל חלפינו או צ'ילי פרוס לטבעות דקות
1 קופסת שימורים שעועית אדומה שטופה ומסוננת (400 גרם)
1 קופסת שימורים שימורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)
1 כפית מחית פלפל צ'יפוטלה
1 חבילת חבילת קונכיות טאקו
צ'ילי קון קרנה בטאקו עם פפיקו דה גאיו ואבוקדו
מקסיקו זה כאן עם הגרסה הצמחונית לתבשיל הסמיך והנהדר. אבוקדו וטאקו ויש לכם ארוחה מושלמת
הוראות הכנה
1. להכנת התבשיל
2.
מוסיפים את הטחון והשעועית ומטגנים כשתי דקות.
3.
מוסיפים את העגבניות, צ'יפוטלה מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עם מכסה סגור כ - 10 דקות.
4. להגשה
מגישים עם קונכיות הטאקו, גואקמולה, פרוסות בצל סגול וכוסברה.
המתכון של
בת-חן דיאמנט
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
64.1 גרם
אנרגיה
607 קילוקלוריות
שומנים
21.8 גרם
חלבון
37.9 גרם