מחממים סיר רחב ושטוח, מוסיפים כף שמן זית ומטגנים את הבצל, פלפל חלפינו והשום עד להזהבה.
מרכיבים
1 חבילה טחון צמחוני
2 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל חלפינו או צ'ילי פרוס לטבעות דקות
1 קופסת שימורים שעועית אדומה שטופה ומסוננת (400 גרם)
1 קופסת שימורים שימורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)
1 כפית מחית פלפל צ'יפוטלה
1 חבילת חבילת קונכיות טאקו
הוראות הכנה
מוסיפים את הטחון והשעועית ומטגנים כשתי דקות.
מוסיפים את העגבניות, צ'יפוטלה מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עם מכסה סגור כ - 10 דקות.
מגישים עם קונכיות הטאקו, גואקמולה, פרוסות בצל סגול וכוסברה.