צ'ילי קון קרנה בטאקו עם פפיקו דה גאיו ואבוקדו

4 מנות מָנָה
20 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה טחון צמחוני
2 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל חלפינו או צ'ילי פרוס לטבעות דקות
1 קופסת שימורים שעועית אדומה שטופה ומסוננת (400 גרם)
1 קופסת שימורים שימורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)
1 כפית מחית פלפל צ'יפוטלה
1 חבילת חבילת קונכיות טאקו
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

מחממים סיר רחב ושטוח, מוסיפים כף שמן זית ומטגנים את הבצל, פלפל חלפינו והשום עד להזהבה.

מוסיפים את הטחון והשעועית ומטגנים כשתי דקות.

מוסיפים את העגבניות, צ'יפוטלה מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עם מכסה סגור כ - 10 דקות.

מגישים עם קונכיות הטאקו, גואקמולה, פרוסות בצל סגול וכוסברה.