שווארמה צמחונית בלאפה עם פינוקים

4 מנות מָנָה
20 דקות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה שווארמה צמחונית
4 כפות שמן זית
1/2 בצל פרוס דק (לטיגון)
1 קורט כמון
1 קורט קינמון
4 לאפות
8 כפות טחינה
4 כפות אריסה
4 כפות עמבה
20 עלי פטרוזיליה
10 עלי נענע
1/2 בצל טרי פרוס דק
1/2 כפית סומאק
2 פלפלים שיפקה, פרוסים דק
1 כף לימון כבוש
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

במחבת רחבה מטגנים את הבצל עם השמן על להבה בינונית כ - 7 דקות עד להזהבה.

מתבלים בכמון וקינמון ומוסיפים את השווארמה.

ממשיכים לבשל יחד תוך ערבוב כ - 5 דקות נוספות.

מורידים מהאש ומערבבים יחד עם הבצל הטרי, פטרוזיליה, נענע, סומאק, לימון כבוש ופלפל שיפקה.

מחממים את הלאפות, פורסים על צלחת הגשה ומורחים ב - 2 כפות גדושות של טחינה. מזלפים מעל אריסה ועמבה. מניחים מעל 3 כפות גדושות של שווארמה ומגישים.