במחבת רחבה מטגנים את הבצל עם השמן על להבה בינונית כ - 7 דקות עד להזהבה.
מרכיבים
1 חבילה שווארמה צמחונית
4 כפות שמן זית
1/2 בצל פרוס דק (לטיגון)
1 קורט כמון
1 קורט קינמון
4 לאפות
8 כפות טחינה
4 כפות אריסה
4 כפות עמבה
20 עלי פטרוזיליה
10 עלי נענע
1/2 בצל טרי פרוס דק
1/2 כפית סומאק
2 פלפלים שיפקה, פרוסים דק
1 כף לימון כבוש
שווארמה צמחונית בלאפה עם פינוקים
השווארמה הצמחונית שלכם בתוך לאפה ומלא פינוקים של תיבול וטעמים. קלה להכנה ביתית וסופר טעימה
הוראות הכנה
1.
2.
מתבלים בכמון וקינמון ומוסיפים את השווארמה.
3.
ממשיכים לבשל יחד תוך ערבוב כ - 5 דקות נוספות.
4.
מורידים מהאש ומערבבים יחד עם הבצל הטרי, פטרוזיליה, נענע, סומאק, לימון כבוש ופלפל שיפקה.
5. להרכבת הלאפה
מחממים את הלאפות, פורסים על צלחת הגשה ומורחים ב - 2 כפות גדושות של טחינה. מזלפים מעל אריסה ועמבה. מניחים מעל 3 כפות גדושות של שווארמה ומגישים.
המתכון של
סבינה ולדמן
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
100.1 גרם
אנרגיה
959.6 קילוקלוריות
שומנים
38.1 גרם
חלבון
51.5 גרם