חותכים את כל הירקות לגודל הרצוי.
מרכיבים
1 חבילה שווארמה צמחונית
2 כפות שמן
2 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים
1 בוק צ'וי חתוך גס מופרד לגבעולים ועלים
2 כפות מחית קארי צהוב
1 פחית קרם קוקוס
1/2 כוס מים
1 כף סוכר חום דמררה
שווארמה צמחונית מוקפצת בקארי וחלב קוקוס עם ירקות ירוקים
נתחים עסיסיים של שווארמה צמחונית עם טוויסט אסייתי טעים ומתובל כהלכה
הוראות הכנה
1.
2.
מחממים סיר גדול ורחב, מוסיפים 1 כף שמן ומטגנים שום וג'ינג'ר ואת החלק הלבן של הבוק צ'וי עד להזהבה.
3.
מוסיפים מחית קארי ושווארמה מהצומח ומטגנים כשתי דקות עד שהטעמים נפתחים והשווארמה נצרבת.
4.
מוסיפים חלב קוקוס, סוכר, מלח לפי הטעם ומים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מוסיפים את פרחי הברוקולי ומבשלים כ - 10 דקות עד אשר גבעולי הברוקולי רכים.
5.
דקה לפני סוף הבישול מוסיפים את החלק הירוק של הבקצ'וי, ומערבבים.
6. אפשרות הגשה
מעטרים בכוסברה וטבעות צ'ילי, ומגישים לצד אורז לבן וחם.
המתכון של
בת-חן דיאמנט
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
18.1 גרם
אנרגיה
597.5 קילוקלוריות
שומנים
42.2 גרם
חלבון
39.1 גרם