Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
קציצות טחון מן הצומח טבעול בקדרת סלק, עגבניות וסילאן

קציצות טחון צמחוני בקדרת סלק, עגבניות וסילאן

מָנָה 4 מנות
משך 40 דקות
דרגת קושי קל

מרכיבים

1 חבילה טחון צמחוני
6 כפות שמן זית
1 בצל לבן קצוץ דק
5 שיני שום פרוסות דק
2 סלקים בינוניים קלופים חתוכים לשמיניות
1 כף גדושה של רסק עגבניות
1 כוס עגבניות משומרות מרוסקות
1 כוס מים
1 כפית שטוחה של קינמון טחון
2 כפות סילאן
1/2 כוס פירורי לחם
2 ביצים
1 כפית בהרט או קינמון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס נענע קצוצה
4 כפות שמן זית
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

קציצות טחון צמחוני בקדרת סלק, עגבניות וסילאן

סיר ריחני של קציצות צמחוניות ופרוסות סלק, בשילוב טעמים של חמוץ ומתוק שאי אפשר להפסיק לאכול

הוראות הכנה

1. להכנת הרוטב

בסיר גדול מטגנים את הבצל עם 6 כפות שמן הזית על להבה בינונית כ - 10 דקות, עד להזהבה.

2.

מוסיפים את השום והסלקים ומטגנים 2 דקות נוספות.

3.

מוסיפים את הרסק והקינמון ומבשלים דקה נוספת תוך כדי ערבוב. מוסיפים את יתר הרכיבים - עגבניות מרוסקות, סילאן, מים, פלפל ומלח, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומכסים. מבשלים כ - 25 דקות עד לריכוך הסלקים.

4. להכנת הקציצות

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

5.

מערבבים יחד את כל רכיבי הקציצות - טחון צמחוני, פירורי לחם, ביצים, בהרט או קינמון, פטרוזיליה, נענע, 4 כפות שמן זית, מלח ופלפל. לשים היטב ובעזרת ידיים רטובות מכדררים לקציצות בקוטר 3 ס"מ.

6.

מניחים את הקציצות על תבנית עם נייר פרגמנט וצולים בתנור כ-10 דקות עד לקבלת קרום עדין.

7.

מוציאים מהתנור ומוסיפים בזהירות לסיר. מבשלים יחד כ-10 דקות נוספות. מגישים לצד תוספת שאוהבים.

המתכון של
סבינה ולדמן
מידע תזונתי

סימון תזונתי

למנה

פחמימות
44 גרם
אנרגיה
695.1 קילוקלוריות
חלבון
32.2 גרם
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם