להכנת המלית: מאדים את הכרישה עד שקיפות, מוסיפים את התבלינים ומלח לפי הטעם, מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים
1 חבילה SENSATIONAL MINCE טחון צמחוני
1/2 2 כפות שמן זית
1 כרישה גדולה קצוצה דק (החלק הלבן)
100 גרם פיסטוקים קצוצים דק
50 גרם שקדים קצוצים
50 גרם משמש אוזבקי חתוך לקוביות קטנות
1 כפית פלפל אנגלי טחון (שטוחה)
1 כפית כמון טחון (שטוחה)
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות טחינה גולמית
1/2 קילו שערות קדאיף
500 גרם נטורינה (חמאה טבעונית)
1 כף אבקת סוכר (גדושה)
1 כפית הל
הוראות הכנה
מוסיפים את המשמש והטחון ומבשלים 3-4 דקות, תוך כדי מפוררים את הטחון במחבת.
מורידים מהאש, מצננים קלות לטמפרטורת החדר ומוסיפים את הפיצוחים והטחינה.
להכנת השערות: ממיסים את הנטורינה עם המלח, אבקת סוכר וההל, ומערבבים טוב, טוב עם אטריות הקדאיף.
להרכבה: יוצרים שכבות. שכבה ראשונה - שערות קדאיף. שכבה שנייה - מלית. שכבה שלישית - שערות קדאיף.
אופים בתנור שחומם מראש על 185-190 מעלות כ-15 דקות או עד שהאטריות מזהיבות.