כנאפה מלוחה עם טחון צמחוני SENSATIONAL MINCE פיצוחים וטחינה

6 מנות מָנָה
1 שעות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה SENSATIONAL טחון צמחוני
1/2 2 כפות שמן זית
1 כרישה גדולה קצוצה דק (החלק הלבן)
100 גרם פיסטוקים קצוצים דק
50 גרם שקדים קצוצים
50 גרם משמש אוזבקי חתוך לקוביות קטנות
1 כפית פלפל אנגלי טחון (שטוחה)
1 כפית כמון טחון (שטוחה)
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות טחינה גולמית
1/2 קילו שערות קדאיף
500 גרם נטורינה (חמאה טבעונית)
1 כף אבקת סוכר (גדושה)
1 כפית הל
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

להכנת המלית: מאדים את הכרישה עד שקיפות, מוסיפים את התבלינים ומלח לפי הטעם, מבשלים עוד 2 דקות.

מוסיפים את המשמש והטחון ומבשלים 3-4 דקות, תוך כדי מפוררים את הטחון במחבת.

מורידים מהאש, מצננים קלות לטמפרטורת החדר ומוסיפים את הפיצוחים והטחינה.

להכנת השערות: ממיסים את הנטורינה עם המלח, אבקת סוכר וההל, ומערבבים טוב, טוב עם אטריות הקדאיף.

להרכבה: יוצרים שכבות. שכבה ראשונה - שערות קדאיף. שכבה שנייה - מלית. שכבה שלישית - שערות קדאיף.

אופים בתנור שחומם מראש על 185-190 מעלות כ-15 דקות או עד שהאטריות מזהיבות.