תמונת אוירה של טבעול

לחמניית באן עם טחון צמחוני SENSATIONAL MINCE והמון גודיז

15 מנות
1 שעות
קל

מרכיבים

1 חבילה SENSATIONAL טחון צמחוני
15 לחמניות באן
30 עלים בזיליקום
2 כפות ברנדי
1 כף ג'ינג'ר קצוץ (גדושה)
4 שיני שום פרוסות
2 כפיות שמן שומשום
1 כוס סויה
1/2 פלפל חריף קצוץ
3/4 כוס סוכר
3 כפות מים
500 גרם מיונז/ טבעוני
500 גרם רוטב סריראצ'ה
1 לימון קטן וסחוט
1 כרוב קטן, חתוך לרצועות
1 בצל ירוק חתוך לטבעות
2 כוסות חומץ לבן
1/3 1 כוסות סוכר לבן
2 יחידות פלפל שאטה יבש שלם
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

1.

להכנת הקרמל - ממיסים את 3/4 כוס הסוכר ו-3 כפות המים בסיר עם תחתית עבה, על חום נמוך, עד שהנוזל הופך לקרמל ומסירים מהאש.

2.

להכנת רוטב הברנדי - מערבבים בסיר את הברנדי, ג'ינג'ר, 4 שיני שום פרוסות, שמן שומשום, סויה, פלפל חריף ואת הקרמל שהכנו, ומביאים לרתיחה.

3.

מוסיפים פנימה את הטחון, מפוררים ומבשלים כמה דקות עד שהרוטב נספג בטחון, ומורידים מהאש.

4.

להכנת הכרוב - מערבבים את 1/3 1 כוסות הסוכר עם החומץ עד המסה, מוסיפים את הבצל, שאטה יבש והכרוב (מקפידים שכל הכרוב יהיה בנוזל) אחרי חצי שעה הכרוב מוכן לאכילה.

5.

להכנת המיונז - מערבבים יחד את המיונז, סריראצ'ה והלימון עד איחוד.

6.

להרכבת הבאן - חוצים את הלחמניות ויוצרים שכבות של מיונז, עלי בזיליקום, כרוב וטחון.