לחמניית באן עם טחון צמחוני SENSATIONAL MINCE והמון גודיז

15 מנות מָנָה
1 שעות משך
קל דרגת קושי

מרכיבים

1 חבילה SENSATIONAL MINCE טחון צמחוני
15 לחמניות באן
30 עלים בזיליקום, טרי
2 כפות ברנדי
1 כף ג'ינג'ר קצוץ (גדושה)
4 שיני שום פרוסות
2 כפיות שמן, שומשום, סלט או בישול
1 כוס סויה
1/2 פלפל חריף קצוץ
3/4 כוס סוכר
3 כפות מים
500 גרם מיונז/ טבעוני
500 גרם רוטב סריראצ'ה
1 לימון קטן וסחוט
1 כרוב קטן, חתוך לרצועות
1 בצל ירוק חתוך לטבעות
2 כוסות חומץ לבן
1/3 1 כוסות סוכר לבן
2 יחידות פלפל שאטה יבש שלם
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

הוראות הכנה

להכנת הקרמל - ממיסים את 3/4 כוס הסוכר ו-3 כפות המים בסיר עם תחתית עבה, על חום נמוך, עד שהנוזל הופך לקרמל ומסירים מהאש.

להכנת רוטב הברנדי - מערבבים בסיר את הברנדי, ג'ינג'ר, 4 שיני שום פרוסות, שמן שומשום, סויה, פלפל חריף ואת הקרמל שהכנו, ומביאים לרתיחה.

מוסיפים פנימה את הטחון, מפוררים ומבשלים כמה דקות עד שהרוטב נספג בטחון, ומורידים מהאש.

להכנת הכרוב - מערבבים את 1/3 1 כוסות הסוכר עם החומץ עד המסה, מוסיפים את הבצל, שאטה יבש והכרוב (מקפידים שכל הכרוב יהיה בנוזל) אחרי חצי שעה הכרוב מוכן לאכילה.

להכנת המיונז - מערבבים יחד את המיונז, סריראצ'ה והלימון עד איחוד.

להרכבת הבאן - חוצים את הלחמניות ויוצרים שכבות של מיונז, עלי בזיליקום, כרוב וטחון.