Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Mexican Style Stuffed Sweet Potatoes

טאקו בטטה בסגנון מקסיקני

מָנָה 4 מנות
משך 50 דקות
דרגת קושי קל

מרכיבים

1 חבילה טבעול סנסשיונל טחון צמחוני
4 בטטות גדולות
2 אבוקדו
1 בצל אדום
1 קופסת שימורים שעועית שחורה
4 כפות קוביות עגבניות (משומרות)
1 שן שום
1 לימון ליים
מעט שמן זית
מעט פפריקה מתוקה
קצת כמון
1 מנגו (לרוטב)
1 בצל אדום (לרוטב)
1 פלפל חלפיניו (לרוטב)
1 פלפל אדום (לרוטב)
מעט כוסברה (לרוטב)
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

טאקו בטטה בסגנון מקסיקני

בטטות מתקתקות ממולאות בטחון סנסשיונל בתיבול מושלם בסגנון טאקו מקסיקני, עם גוואקמולי, סלסת מנגו ונגיעות פיקנטיות

הוראות הכנה

1. לצליית הבטטות

מתחילים יום או חצי יום לפני. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. עוטפים כל בטטה בנייר כסף. מניחים אותן בתבנית וצולים אותן כ-45 דקות. מקררים אותן.

2. להכנת הגוואקמולי

קולפים ומועכים את האבוקדו ומערבבים פנימה שום קצוץ דק, מתבלים במלח, פלפל והרבה מיץ ליים.

3. להכנת הסלסה מנגו

פורסים את המנגו לאורך הגלעין וחותכים לקוביות קטנות מאוד. מערבבים פנימה בצל אדום קצוץ דק וח'לפיניו קצוץ דק (ללא גרעינים), פלפל אדום (ללא גרעינים) וכוסברה.

4. להכנת מלית הבשר הטחון

מקלפים וקוצצים את הבצל. מטגנים אותו במחבת עם מעט שמן, מתבלים במלח, פפריקה וכמון ומוסיפים את הטחון סנסשיונל.
מסננים את השעועית השחורה ומוסיפים אותה לטחון עם קוביות העגבניות. מחממים היטב ואחר כך מניחים לקירור.

5. להרכבת המנה

חוצים את הבטטות וממלאים אותן בתערובת הבשר הטחון. עוטפים אותן בצורה רופפת בנייר כסף. מחממים אותן הממולאים על המנגל כ-15 דקות. מקפלים ומגישים עם סלסת המנגו והגוואקמולי. מקשטים בכוסברה.

המתכון של
מערכת טבעול
מידע תזונתי

סימון תזונתי

למנה

פחמימות
91.7 גרם
אנרגיה
719.1 קילוקלוריות
שומנים
29.5 גרם
חלבון
25.5 גרם
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם