מתחילים יום או חצי יום לפני. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. עוטפים כל בטטה בנייר כסף. מניחים אותן בתבנית וצולים אותן כ-45 דקות. מקררים אותן.
מרכיבים
טאקו בטטה בסגנון מקסיקני
בטטות מתקתקות ממולאות בטחון סנסשיונל בתיבול מושלם בסגנון טאקו מקסיקני, עם גוואקמולי, סלסת מנגו ונגיעות פיקנטיות
הוראות הכנה
קולפים ומועכים את האבוקדו ומערבבים פנימה שום קצוץ דק, מתבלים במלח, פלפל והרבה מיץ ליים.
פורסים את המנגו לאורך הגלעין וחותכים לקוביות קטנות מאוד. מערבבים פנימה בצל אדום קצוץ דק וח'לפיניו קצוץ דק (ללא גרעינים), פלפל אדום (ללא גרעינים) וכוסברה.
מקלפים וקוצצים את הבצל. מטגנים אותו במחבת עם מעט שמן, מתבלים במלח, פפריקה וכמון ומוסיפים את הטחון סנסשיונל.
מסננים את השעועית השחורה ומוסיפים אותה לטחון עם קוביות העגבניות. מחממים היטב ואחר כך מניחים לקירור.
חוצים את הבטטות וממלאים אותן בתערובת הבשר הטחון. עוטפים אותן בצורה רופפת בנייר כסף. מחממים אותן הממולאים על המנגל כ-15 דקות. מקפלים ומגישים עם סלסת המנגו והגוואקמולי. מקשטים בכוסברה.